Vaalean oljenkeltaisen värinen viini, jossa on hieno ja kestävä perlage. Se esittelee hedelmäisiä-kukkasia aromeja, joissa on herkkiä tyypillisiä tuoksuja vihreästä omenasta, päärynästä, valkoisista hedelmistä yleisesti, mantelista ja akasiankukista.
Rypälelajike: Glera
Alue: Venetsia
Gin Tiptoe on valmistettu viidestä valitusta kasviuutteesta, joihin on lisätty aina läsnä olevaa katajaa. Minttu ja korianteri nostavat mangon ja papaijan tuoksuja, jotka ovat Gin Tiptoe'n viides olemus.
Tuotannossa käytetään puhdasta lähdevettä, jotta ginillä on korkeat laatuvaatimukset. Kolmen suodatuksen jälkeen koko pullotusprosessi tehdään käsin.
Gin Tiptoe on täydellinen jäällä; se saa siivet sekoittamisessa ja osoittautuu kesäjuomien tähdeksi ympäri vuoden!
Gin Tiptoe on käsityöläisgin, joka on tuotettu Italiassa.
- Silmälle se näyttää kirkkaalta, läpinäkyvältä
- aromikimara avaa hedelmäisen maiseman eksoottisella kaikulla ja raikkailla viittauksilla. Kesäinen aloitus pitkäkestoiselle jälkimaulle
- rakastettava, hedelmäinen maku.
Tilavuus: 70cl - 40%vol
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Tyypillinen valkoviini Pohjois-Italiasta; tunnetaan ympäri maailmaa aperitiivina ja erinomaisena viininä pastan, kalan ja pizzan kanssa. Se on hyvin tunnettu ja rakastettu amerikkalaisten ja englantilaisten keskuudessa.
Erinomainen vahva.
Korkean käymislämpötilan olut, jossa on täyteläinen ja pehmeä runko. Sen aromi on makea ja täydellisesti tasapainotettu kermaisen ja tiiviin vaahdon kanssa.
Neljä erikoismaltaista ohraa ja kaksi jalohumalaa antavat sille elegantteja sävyjä kuivatuista hedelmistä ja lakritsista.
Erinomainen punaisen lihan haudutettuna tai paahdettuna, grillattujen lihojen, savustetun kalan, kypsytettyjen juustojen, maustettujen vuohenjuustojen ja Sacher-kakun kanssa.